Bine ati venit pe site-ul comunei Bratca!

Comuna Bratca este situată în frumoasa depresiune Vad-Borod, stăjuită de Munţii Plopişului la N.E. şi Munţii Pădurea Craiului la S. Aşezată în estul Bihorului are limită de judeţ cu Sălaj şi Cluj.

 

Bratca este a doua comună bihoreană (prima fiind Bulz) din zona de amonte a Crişului Repede. Curgând de la est spre vest pe o distanţă de aproximativ 3,5 km, acesta adună pe teritoriul comunei Bratca apele a importanţi afluenţi: Valea Iadului (Iadei), Valea Boiului, Valea Negruţă, Valea Beznii şi Valea Brătcuţei.


Comuna Bratca se află pe calea ferată Oradea - Cluj-Napoca, la 60 km de Oradea şi 90 km de Cluj-Napoca. Accesul spre Bratca este asigurat şi de DN1 (E60), satul Beznea, primul aşezat dinspre această direcţie aflându-se la 2,5 km de E60.

Știri și evenimente

Rezervări online - Servicii publice comunitare de Paşapoarte, Înmatriculări şi Permise Auto
21-September-2017

Rezervări online - Servicii publice comunitare de Paşapoarte, Înmatriculări şi Permise Auto

Vă informăm că aveţi posibilitatea de a vă programa online la serviciile publice comunitarea de Paşapoarte, Înmatriculări şi Permise auto.

Programarea o puteţi face cu 6 luni în avans astfel încât serviciul va fi disponibil când veţi avea nevoie de el, evitând discomfortul creat de aglomeraţie.

Rezervarea online se realizează pe site-ul www.prefecturabihor.ro şi durează aproximativ 2 minute!

Programându-vă online vă alegeţi ziua şi ora oportună pentru dumneavoastră!

Programează-te din timp!!!

 

www.prefecturabihor.ro

Ziua curăţeniei naţionale
08-April-2014

Ziua curăţeniei naţionale

Îndrumaţi de doamnele învăţătoare Bradea Teodora, Noje Adina, Firezar Livia şi Negru Irina, elevii din învăţământul primar au avut ca sector de activitate Valea Brătcuţei.

Prietenii naturii
04-April-2014

Prietenii naturii

Din dorinţa de a da o mână de ajutor planetei noastre, doamnele profesoare Bradea Teodora şi Noje Adina au iniţiat şi coordonat un proiect educativ ecologic, Prietenii naturii

A venit Moş Crăciun!
20-December-2013

A venit Moş Crăciun!

Se apropie sărbătorile de iarnă iar cei mai mici aşteaptă cu nerăbdare apariţia Moşului. Au fost cuminţi, au venit la şcoală, i-au ascutat pe părinţi, s-au străduit un an să facă fapte bune iar acum rămâne doar să fie răsplătiţi.

La mulţi ani, România!
04-December-2013

La mulţi ani, România!

Ziua de 1 decembrie a fost un bun prilej de a ne mândri că suntem români.